specialist in beweging

Club Fysio Therapie

Zoek

Vragen? Wij beantwoorden ze graag!


Fysiotherapiepraktijk Club Fysio Therapie hecht grote waarde aan kwaliteit van zorg, dienstverlening en resultaat en patiëntwaardering. Ons streven naar de hoogste kwaliteit van zorg, dienstverlening en zorg uit zich onder andere in onze beleidsvoering en de eisen die we als organisatie stellen aan onze therapeuten (verplichte registratie in het CKR en BIG-register), maar ook in het door ons behaalde HKZ-certificaat, het ISO-9001 keurmerk voor hoge kwaliteit in de zorgsector.

Een keurmerk vanuit de zorgbranche geeft aan dat we een kwalitatief product leveren, maar de waardering en ervaringen van onze patiënten en hun omgeving voor en met ons product is minstens zo belangrijk. Het succes van onze (actieve)behandelmethode is immers grotendeels afhankelijk van een goede samenwerking tussen therapeut en patiënt. Regelmatig benaderen we daarom onze patiënten voor deelname aan klanttevredenheidsonderzoeken. Op deze manier proberen we nog beter inzicht te krijgen in de wensen en vragen van onze patiënten.

Algemene Voorwaarden Club Fysio Therapie
Op alle behandelingen en diensten van Club Fysio Therapie zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze is ook na te lezen in het praktijkreglement, dat op iedere vestiging van Club Fysio Therapie ter inzage ligt.  
     


Vertel ons uw ervaringen met Club Fysio Therapie!

Wanneer u vragen, tips, klachten voor Club Fysio Therapie heeft, horen we deze uiteraard graag. Dus heeft u een specifieke vraag over een van onze diensten of een van de fysiotherapiepraktijken van Club Fysio Therapie? Heeft u onvolkomenheden geconstateerd? Of heeft u een tip, waardoor we de service en kwaliteit van onze praktijken nog verder kunnen verbeteren? Laat het ons weten!


Bel ons!
De medewerkers van onze servicedesk zijn u graag van dienst! Maandags tot en met donderdags zijn zij telefonisch bereikbaar tussen 07.30 en 19.00 uur en op vrijdags van 07.30 tot 17.30 uur via 0900- CLUB FYSIO (0900-2582 39746, lokaal tarief). Tijdens vakanties en feestdagen kunnen deze openingstijden afwijken, maar dit wordt tijdig op de website vermeld.

Of schrijf ons!
Wilt u uw ervaringen met Club Fysio Therapie op papier naar ons toezenden, dan mag u deze brief in een envelop ZONDER postzegel sturen naar: Club Fysio Therapie t.a.v. Klantenservice, Antwoordnummer 5, 8440 VB Heerenveen.
Uiteraard mag u deze ervaringen anoniem met ons delen. Voor adequate afhandeling van een klacht of vraag, hebben we echter wel uw contactgegevens nodig. Alleen op die manier kunnen we u op de hoogte brengen van de door ons genomen stappen.

Of vul onderstaand contactformulier in!
U kunt uiteraard ook onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op, uiterlijk binnen 2 werkdagen. Let op! Om zorgvuldigheid omtrent klachten te kunnen waarborgen, hanteert Club Fysio Therapie hier een afhandelingtermijn van uiterlijk 5 werkdagen.

Vertel ons hier uw vragen, tips en klachten

velden met * zijn verplicht

Graag ontvang ik van u aanvullende informatie over: *
Aanhef *
Voornaam *
Achternaam *
Telefoon *
E-mailadres *
Ik geef de voorkeur aan fysiotherapiepraktijk Club Fysio Therapie *
Eventuele toelichting of vraag
velden met * verplicht in te vullen