Zoek

Carolien Slot

Fysiotherapeute Carolien Slot on the job bij fysiotherapiepraktijk Club Fysio Therapie Ik ben Carolien Slot en sinds januari 2008 werkzaam als fysiotherapeute. Mijn studie heb ik afgerond in Leiden. Tijdens mijn studie heb ik een half jaar in Amerika gezeten om ervaring op te doen als therapeut in een multidisciplinaire setting voor chronische pijnpatiënten. Na mijn studie heb ik in augustus 2008 de cursus dry needling afgerond en in januari 2010 de mulligan cursus. Twee heel verschillende cursussen over behandelmogelijkheden. De kennis uit de cursussen neem ik mee in mijn behandelplannen.

Het concept om als fysiotherapeut binnen een sportcentrum te werken, om patiënten te stimuleren om een actieve houding aan te nemen binnen hun eigen herstel spreekt mij aan. Daarom werk ik met veel plezier bij fysiotherapiepraktijk Club Fysio Therapie.
Wat mij aantrekt in het vak is dat het een gevarieerd beroep is waarbij ik mensen kan helpen. Werken met mensen is sowieso leuk, maar als je ook nog de mogelijkheid en kennis hebt om iemand met zijn klacht te helpen, dan is dat natuurlijk super.

Zelf doe ik ook graag aan sport. Ooit ben ik begonnen met ballet, nadien ben ik gaan hockeyen en in 2009 heb ik gerugbyd. Sinds 2007 doe ik af en aan wat aan hardlopen, waarbij ik door de jaren heen ook wel eens hardloopwedstrijd heb meegedaan (10 k). Daarnaast zwem ik 1x per week. Het plan is om binnenkort aan 1/8 triatlon mee te doen.