Zoek

Judith Struijk

foto Judith Struijk, fysiotherapeut  bij Club Fysio TherapieMijn naam is Judith Struijk en ik ben in 2005 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht en sinds augustus 2010 werkzaam bij Club Fysio Therapie. 
Als fysiotherapeut heb ik veelal in sportcentra gewerkt en ben ik een groot voorstander van de actieve benadering van de therapie, zowel door therapeut als patient/ client. Ook uit preventief oogpunt zou bewegen een belangrijk deel van het dagelijks leven uit moeten maken.

September 2010 ben ik begonnen aan de opleiding ALO: Acedemie Lichamelijke Opvoeding en hoop me in 2012 naast fysiotherapeute ook docente lichamelijke opvoeding te kunnen noemen. Het docentschap en fysiotherapie zijn namelijk twee banen die ik in de toekomst graag zou combineren.

Zelf ben ik ook erg sportgericht; in mijn vrije tijd kun je me vinden op de atletiekbaan, in de fitnesszaal of buiten op de skates, fiets of hardlopend. In de zomer ga ik graag duiken of bergwandelen en als het een beetje mee zit, zit er 's winters af en toe ook nog een snowboardvakantie in. Als ik niet sport/ actief bezig ben, spreek ik graag af met vrienden voor een terrasje of een filmpje.