Zoek

Lindsay van den Brandt

Ik ben Lindsay van den Brandt en in maart 2007 heb ik mijn fysiotherapie opleiding afgerond aan de Internationale Hogeschool Fysiotherapie "Thim van der Laan" te Nieuwegein. Sinds december 2007 ben ik als fysiotherapeut werkzaam bij Club Fysio Therapie. De filosofie van Club Fysio Therapie sluit volledig aan bij mijn eigen denkwijze en interesses: een actieve aanpak om samen tot een goed en voortvarend herstel te komen. Daarbij is het geweldig dat de fysiotherapiepraktijken van Club Fysio Therapie gevestigd zijn in een sportcentrum, zodat we van alle faciliteiten gebruik kunnen maken die nodig zijn tijdens het herstelproces.

In mijn vrije tijd ben ik zelf ook regelmatig in de sportschool te vinden, voornamelijk voor krachttraining. Ik heb tevens de cursus "Physical Rehabilitation Trainer" aan de International Academy for Sportscience (IAS) te Gennep afgerond in de zomer van 2009.
Naast het sporten hou ik ervan om gezellig met vrienden te eten.foto Lindsay van der Brandt, fysiotherapeut Club Fysio Therapie