Zoek

Maarten Tuerlings

Ik ben Maarten Tuerlings en ben sinds januari 2009 werkzaam bij Club Fysio Therapie als regiomanager Zuid-Nederland. Na een studie International Business in Nederland en een studie Bedrijfskunde in Barcelona heb ik de afgelopen 10 jaar voornamelijk gewerkt voor een aantal multinationals. De nadruk lag hierbij op het commerciële vlak, waarbij ik me heb verdiept in sales, export en marketing trajecten. Meestal kwam het erop neer dat er een nieuwe markt moest worden ontwikkeld of project moest worden gestart, waardoor ik regelmatig in het buitenland was. Het werken met collega’s wereldwijd heeft me altijd erg aangesproken. En natuurlijk is de grote variëteit aan landen, ontmoetingen en lokale gewoonten erg boeiend geweest.

foto Maarten Tuerlings, regiomanager Zuid-Nederland Club Fysio Therapie

Omdat ik de keuze had gemaakt om minder te gaan reizen voor mijn werk ben ik me gaan oriënteren op een nieuwe baan. Hierbij liep ik Club Fysio Therapie tegen het lijf. Een jonge en ambitieuze organisatie met een goed doordacht concept op het gebied van fysiotherapie. Dat sprak me aan en ik hoop dan ook dat ik in mijn functie als regiomanager een goede bijdrage kan leveren aan een gezonde groei.

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met allerlei sporten zoals squash, tennis, duiken en surfen, maar ook met fotografie. Daarnaast trek ik er met mijn vriendin graag op uit in vakanties; het liefst met een rugzak en zonder reisschema.