Club Fysio Therapie

Specialist in beweging

Zoek

Muriël Courtin


Mijn naam is Muriël Courtin en ik ben bij Club Fysio Therapie regiomanager van Noord Oost Nederland. Onder mijn regio vallen voornamelijk de provincies Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Als regiomanager ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van de fysiotherapiepraktijken in mijn regio. Tevens ben ik de contactpersoon van zowel de fysiotherapeuten als de eigenaren/managers van de sportcentra. Samen met de therapeuten proberen we het hoogst haalbare uit elke praktijk te halen. Waar willen we met de praktijk naartoe? Welke werkwijze hanteren we hiervoor? Wat zijn de persoonlijke doelstellingen van de therapeut? Dit zijn vragen waar we ons dagelijks mee bezig houden.

De samenwerking met de fysiotherapeuten binnen deze dynamische organisatie zorgt voor veel ontwikkeling en groei, zowel op persoonlijk vlak als op het organisatorische vlak. Deze factoren maken dat mijn werk elke week weer anders is en vooral uitdagend blijft!

Voordat ik bij Club Fysio Therapie werkzaam was heb ik Sport, Gezondheid en Management aan de Hanzehogeschool te Groningen gestudeerd. Daarnaast ben ik altijd werkzaam geweest als fitnessinstructrice. Verder gaan mijn interesses uit naar gezelligheid met vrienden, actieve vakanties zoals wintersport, surfen of gewoon lekker rondreizen!