Zoek

Ruud Vogler

Mijn naam is Ruud Vogler en sinds oktober 2008 ben ik als manueel therapeut in dienst bij Club Fysio Therapie. In 1998 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut van de opleiding in Rotterdam. Vervolgens heb ik in februari 2005 mijn opleiding Manuele Therapie aan de SOMT (Stichting Opleiding Manuele Therapie) in Amersfoort afgerond. Ondanks het feit dat ik al een tijdje actief ben als therapeut blijft het werk spannend en uitdagend; de wetenschappelijke onderbouwing van het beroep wordt steeds beter, nieuwe kennis en ontwikkelingen blijven komen en het werken met mensen verveelt nooit.

Doordat ik veel gewerkt heb met sporters en dansers heb ik uitgebreide ervaring in sport gerelateerde klachten en knie revalidatie en daarnaast vind ik schouderproblematiek erg uitdagend. Het belangrijkste wat ik in de loop van de jaren heb geleerd is dat therapeut en patiënt samen het probleem moeten oplossen. Als therapeut moet ik ervoor zorgen dat de belemmeringen voor het herstel worden opgeheven. Maar daarna is het van belang dat de patiënten actief deelnemen aan hun therapie, bijvoorbeeld door te trainen.

In mijn vrije tijd vind ik bewegen ook belangrijk. Ik heb diverse sporten beoefend zoals paardrijden, judo, klimmen en golfsurfen. Helaas heb ik voor de laatste te weinig tijd. Op dit moment kan ik een andere hobby elke dag uitoefenen: motorrijden. Na mijn motorreis naar Egypte heb ik de smaak voor het reizen en de woestijn te pakken, dus wie weet wat dit voor de toekomst betekent.foto Ruud Vogler, fysiotherapeut en manueel therapeut Club Fysio Therapie