Zoek

Tom Blokker

Ik ben Tom Blokker en sinds 2008 algemeen fysiotherapeut. Gedurende mijn stages heb ik op zeer verschillende lokaties gewerkt; ziekenhuis en particuliere praktijk in Port Elizabeth (Zuid Afrika), ziekenhuis en particuliere praktijk in Puerto Plata (Dominicaanse Republiek), Verpleeghuis de Lichtenberg in Amersfoort en ziekenhuis Tergooiziekenhuizen in Blaricum.

Na mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest bij een revalidatieafdeling van het ziekenhuis in Hilversum. Op deze revalidatieafdeling begeleide ik hart-, vaat-, long-, diabetes-, oncologiepatienten. Tevens ben ik werkzaam geweest in een particuliere praktijk in Baarn, bij een voetbalvereniging waar ik de selectie behandelde en de laatste anderhalf jaar bij een uitgebreid HKZ gecertificeerd particulier medisch centrum met drie vestigingen in Utrecht.
Tijdens deze werkperiodes heb ik zeer uiteenlopende patientencategorieen behandeld. Sinds september 2010 werk ik bij Club Fysio Therapie. 

Een half jaar heb ik de opleiding Fysiotherapiewetenschappen gevolgd. De wetenschappelijke vraagstukken interesseren mij nog steeds, maar het daadwerkelijk onderzoek vond ik te abstract en onpersoonlijk.
Op dit moment heb ik geen voorkeur voor een bepaalde richting. Het contact met mensen en het samen opzetten van een behandelplan wil ik graag terug blijven zien in mijn beroep. De komende jaren staan manuele therapie en sportfysiotherapie op mijn verlanglijst.