Club Fysio Therapie

fysiotherapiepraktijk

Zoek

Voordelig ontspannen bij fysiotherapiepraktijk Club Fysio Therapie

 

Massageactiemaand: In de maanden april en september krijgt u 50% korting op een (sport)massage bij Fysiotherapiepraktijk Club Fysio TherapieDe gehele maand april kunt u extra voordelig ontspannen bij Club Fysio Therapie. U krijgt namelijk 50% korting op een (sport) massage in een van de fysiotherapiepraktijken van Club Fysio Therapie!
Uiteraard worden deze massages gegeven door onze deskundige fysiotherapeuten, die er alles aan zullen doen om het herstel van de spieren en de bloedsomloop te verbeteren.

Deze sportmassages doen het natuurlijk ook leuk als blijk van waardering en dank voor uw partner, kind, ouder, broer of zus. Of voor die ene buur die recentelijk een sportieve topprestatie heeft geleverd.

Let op! U betaalt in de maanden april en september dus geen €25,-, maar €12,50 voor een (sport)massage van 30 minuten bij de fysiotherapiepraktijken van Club Fysio Therapie.
Actievoorwaarden: max. 60 min. per persoon per massagemaand, aanbieding niet geldig in combinatie met andere acties.

Meteen een sportmassage reserveren bij een van onze Club Fysio Therapie- fysiotherapiepraktijk bij u in de buurt? Neem dan contact op met onze servicedesk op telefoonnummer 0900- 2582 39746 (lokaal tarief) of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Afsprakenformulier sportmassage

Velden met een * verplicht invullen.

voornaam *
achternaam *
telefoonnummer *
e-mailadres *
Ik geef de voorkeur aan fysiotherapiepraktijk Club Fysio Therapie *