specialist in beweging

Club Fysio Therapie

Zoek

Club Fysio Therapie Triathlon Heerenveen

Zaterdag 4 juni 2011 vond de Club Fysio Therapie Triatlon plaats. Net als vorig jaar strekte het parc fermee zich uit over de bos- en waterrijke omgeving van Museum Belvedere. Ruim 220 deelnemers reisden af naar Heerenveen voor een van de varianten van deze sportieve uitdaging.

 Onder prachtige weersomstandigheden klonk om 11.00 het startschot voor de 1/32 en 1/16 triathlon. Deze beide afstanden kenden met name een jeugdig deelnemersveld en werden gevolgd door de 1/8 triatlon. Men kon als indivuele sporter of als trio deelnemen aan deze 1/8 triatlon. Deze keuzemogelijkheden en de schappelijke afstanden (500m zwemmen, 18 km fietsen en 5 km lopen) zorgen voor een hoog aantal deelnemers. Ook bij de laatste afstand (Olympische Afstand, eigenlijk 1/4 triatlon) was het een komen en gaan van zwemmende, fietsende en lopende triatleten.    

Mede door de prachtige weersomstandigheden haalde het merendeel van de deelnemers voldaan de finish. Overigens heeft niet iedere deelnemer de finish gehaald. In enkele gevallen ging het materiaalpech (lekke band), bij andere deelnemers speelden de zomerse temperaturen voor problemen. Na het passeren van de finish konden de triatleten genieten van een ontspannende en spierherstellende sportmassage van de hoofdsponsor.    
De Club Fysio Therapie Triatlon, editie 2012, wordt extra speciaal. Volgend jaar zullen tijdens deze triatlon in Heerenveen namelijk de Nederlandse Master Kampioenschappen plaats vinden. Kijk voor meer informatie over de Club Fysio Therapie Triathlon Heerenveen op www.triathlonweb.nl/~heerenveen/

sportmassage Club Fysio Therapie Triatlon Heerenveen

 

Sponsoring het jaar door
Club FysioTherapie sponsort overigens niet alleen de triatlon, maar ook de clubtenues van de triatleten van atletiekvereniging AV Heerenveen.  Zij zullen, gehuld in het nieuwe clubtenue, tijdens diverse sportevenementen laten zien dat sporten goed voor lichaam en geest is! Naast de al eerder gesponsorde zwemkleding (2010), is eind 2011 de nieuwe fietskleding gepresenteerd. Hieronder vindt u de begeleidende beelden.

 Fysiotherapiepraktijk Club FysioTherapie draagt sport een warm hart toe en sponsort daarom diverse lokale sportverenigingen zoals de triatlonvereniging Heerenveen
Club Fysio Therapie is een van de sponsoren van het nieuwe fietstenue van Triatlon Heerenveen (november 2011).

triatleten AV Heerenveen in nieuw clubtenue gestoken door Club Fysio Therapie  
Triatleten AV Heerenveen tonen vol trots hun nieuwe clubtenue, dat hun aangeboden werd door Club Fysio Therapie