Club Fysio Therapie

fysiotherapiepraktijk

Zoek

Noord-Brabant: hoge kwaliteit fysiotherapie

Bent u op zoek naar het medicijn of de juiste behandeling voor uw (lage) rugpijn, pijnklachten aan enkel, schouder, knie of ander gewricht? Of heeft u een chronische aandoening, zoals reuma (artrose, fibromyalgie), diabetes (type 2), COPD (astma) of obesitas, waardoor u voortdurend pijn voelt en uw conditie vermindert? En bent u op zoek naar de hoogst gekwalificeerde fysiotherapiepraktijk bij u in de buurt om deze klachten te verhelpen? OF twijfelt u of fysiotherapie de oplossing is voor uw fysieke pijnklachten en wilt u liever eerst een vrijblijvend advies omtrent pijnvrij bewegen en sporten?

Ga dan naar Club Fysio Therapie. Deze fysiotherapiepraktijk heeft meerdere vestigingen verspreid door Nederland, dus ook in de provincie Noord-Brabant. In deze gezellige en bourgondische omgeving vindt u ons niet alleen in steden zoals Eindhoven en Breda, maar onder andere ook in plaatsen zoals Asten, Rijen en Uden. Al deze praktijken werken onderling samen, maar hechten ook grote waarde aan een goede samenwerking met andere (lokale en regionale) specialisten (podoloog, diëtist, psycholoog, etc). Indien relevant verwijzen ze u natuurlijk door. Andere kenmerkende begrippen voor de landelijke fysiotherapiepraktijk zijn:

Specialist in beweging - Gratis medisch consult - Vergoeding door alle zorgverzekeraars -
Behandeling binnen 48u (2 werkdagen) - Geen verwijsbrief nodig

Er zit dus altijd een hoog gecertificeerde fysiotherapiepraktijk van Club Fysio Therapie bij u in de buurt. In het onderstaande overzicht staan alle vestigingen in de provincie Noord-Brabant vermeld. Contactgegevens en een routebeschrijving vindt u door op 'Contact & route' te klikken of door op het ballonnetje in de plattegrond te klikken.

Provincie:
 
Sportcentrum Plaats Telefoon
Move Your Body Asten 0900- 2582 39746
Contact & route
Fitnesscentrum Breda-Zuid Breda 076 5657 133
Contact & route
HealthCity Eindhoven Aalsterweg Eindhoven 0900 2582 39746
Contact & route
Laco sportcentrum De Wissen Helmond 0900 2582 39746
Contact & route
Laco sportcentrum De Hispohal Hilvarenbeek 0900 2582 39746
Contact & route
Dinami sports & fitness Steenbergen 0900 2582 39746
Contact & route
Body Vision Healthclub Uden 0900 2582 39746
Contact & route