Club Fysio Therapie

fysiotherapiepraktijk

Zoek

Utrechtse kwaliteit van fysiotherapie

Heeft u (lage) rugpijn, pijnklachten aan enkel, schouder, knie of ander gewricht? Of heeft u een chronische aandoening, zoals reuma (artrose, fibromyalgie), diabetes (type 2), COPD (astma) of obesitas, waardoor u voortdurend pijn voelt en uw conditie vermindert? En bent u op zoek naar de hoogst gekwalificeerde fysiotherapiepraktijk bij u in de buurt om deze klachten te verhelpen of een deskundig antwoord te krijgen op al uw vragen omtrent fysiotherapie en pijnvrij bewegen en sporten? 

Ook in de provincie Utrecht kunt u dan terecht bij een van de hoog gekwalificeerde fysiotherapiepraktijken van Club Fysio Therapie. Deze praktijken werken onderling samen maar ook met andere (lokale en regionale) specialisten (podoloog, diëtist, psycholoog, etc). Indien relevant verwijzen ze u natuurlijk door. Andere kenmerkende begrippen voor de landelijke fysiotherapiepraktijk zijn:

Specialist in beweging - Kwaliteit van zorg, dienstverlening en resultaat - Vergoeding door alle zorgverzekeraars - Behandeling binnen 48u (2 werkdagen) - Geen verwijsbrief nodig -
Altijd bij u in de buurt, want praktijken door heel NL

Er zit dus altijd een hoog gecertificeerde fysiotherapiepraktijk van Club Fysio Therapie bij u in de buurt, ook in de centraal in Nederland gelegen provincie Utrecht. Hieronder kunt u zien waar deze Utrechtse praktijken gevestigd zijn. Aanvullende gegevens en een routebeschrijving krijgt u door op 'Contact & route' te klikken of door op het ballonnetje in de plattegrond te klikken.

Provincie:
 
Sportcentrum Plaats Telefoon
Fitness-House Nieuwland Amersfoort 0900- 2582 39746
Contact & route
Rebel Sport Bunschoten 0900- 2582 39746
Contact & route
DeMIX Fitness Nieuwegein 0900 2582 39746
Contact & route
Sportcentrum Oudenrijn Vleuten 0900 2582 39746
Contact & route