specialist in beweging

Club Fysio Therapie

Zoek

Bedrijfssportdagen

Een bedrijfssportdag is het gezonde alternatief voor het traditionele bedrijfsuitje. De sportdagen hebben als doel gezond bezig te zijn, de teamspirit te verhogen en de werknemers te laten inspannen en ontspannen. Belangrijk is dat iedereen mee kan doen.

Club Fysio Therapie levert een uitgebreid pakket aan dat een bedrijf modulair kan opbouwen. Er kan gekozen worden uit een eendaags of meerdaags programma. Binnen dat programma kan men kiezen uit vier verschillende thema’s (een ander thema kan in overleg worden samengesteld): 

1.  Sterrenslag
Dit zijn plezierspellen die individueel of in groepen gespeeld kunnen worden in de vorm van teambuilding of in competitieverband. Voorbeelden van spellen zijn: brandweerrace, vliegend tapijt, hindernissenbaan, bungyrunbaan of sumoworstelen.

2.  Highland Games
Highland Games zijn Schotse traditionele volksspelen. De volgende activiteiten vallen hieronder: boomstamwerpen, touwtrekken, boogschieten, bijlwerpen, brug bouwen en speerwerpen.

3.  Olympic Games
Olympische spelen zijn bekend in de vorm van diverse sporten (zowel zomer- als winterspelen). Voor de zomerspelen kan gedacht worden aan individuele sporten maar ook aan teamsporten. De sporten zullen op de sportdagen enigszins worden aangepast om ze uitdagender en uitvoerbaar te maken voor elk niveau. Sporten die gespeeld kunnen worden: volleybal, voetbal, zwemmen, waterpolo, hockey, triatlon, atletiek, mountainbiken, basketbal, badminton, judo, kanoën, tafeltennis, tennis en vijfkamp. De winterspelen zijn winterse sporten. Deze kunnen ook in de warmere tijden van het jaar gespeeld worden in vergelijkbare activiteiten. Aan de volgende sporten kan worden gedacht: skiën, snowboarden, langlaufen, bobsleeën, curling, schaatsen en ijshockey.

4.  Survival & Outdoor
De survial en outdoor activiteiten zijn voornamelijk buiten en de aandacht zal gelegd worden op lekker actief zijn in de buitenlucht. Dit kan zowel een eendaags als meerdaags evenement zijn. Voorbeelden van activiteiten zijn: boomstam hakken, touwbanen, klimmen, abseilen, mountainbiken, GPS, kanoën, vlotvaren en vuur maken. Bij een overnachting kan gedacht worden aan blokhutten, tenten, boomhutten en bivak.

Kijk voor meer informatie op www.healthprevent.com