specialist in beweging

Club Fysio Therapie

Zoek

Sport- en gezondheidskeuringen op de werkvloer

Een fitheidscan is een uitgebreide gezondheidskeuring en risicoinventarisatie voor al uw medewerkers. Hiervoor wordt zeer geavanceerde meetapparatuur uit de topsport gebruikt. Middels deze scan kunnen de medewerkers van de landelijke fysiotherapiepraktijk Club Fysio Therapie een uitspraak doen over de fysieke gesteldheid van de medewerkers en daaraan gekoppeld een uitspraak doen over het verzuim. Dit heeft als voordeel dat u de risico’s op verzuim verkleint en de tevredenheid vergroot.

Wat wordt er onderzocht?
Deze fitheidscan bestaat uit een uitgebreide anamnese, gevolgd door diverse klinische metingen van gewicht, lengte, vetpercentage, bloeddruk, cholesterol, ECG, VO2 (conditie), stress en hart. Daarnaast wordt er ook getest wat de optimale trainingsgrens en trainingscapaciteit zijn. Aan de hand van de gegevens volgt er een advies richting de cliënt (werknemer). Als werkgever krijgt u een persoonlijke rapportage voor elke werknemer. Naderhand zal er een evaluatiegesprek plaatsvinden met de fysiotherapeut van Club Fysio Therapie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de fitheidscan binnen uw organisatie? Neem dan contact op met onze informatiedesk via telefoonnummer 0900- 2582 39746 (lokaal tarief) of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op! 

Contactformulier fysiotherapie op de werkvloer
aanhef *

naam *
achternaam *
functie/afdeling
naam organisatie *
telefoonnummer
e-mailadres *
Ik geef de voorkeur aan fysiotherapiepraktijk Club Fysio Therapie *
eventueel toelichting of specifieke vraag
velden met * verplicht in te vullen