specialist in beweging

Club Fysio Therapie

Zoek

Gratis medisch consult en inloopspreekuur

Om lichamelijke klachten van uw werknemers te voorkomen of te verhelpen, kunnen uw werknemers in iedere fysiotherapieprakijtk van Club Fysio Therapie terecht voor een gratis inloopspreekuur. Dit is een vast tijdstip in de week waarop de fysiotherapeut beschikbaar is voor vragen en advies. Daarnaast is het mogelijk om advies te vragen aan onze fysiotherapeut op een zelf gekozen tijdstip tijdens het gratis medisch consult.

Onze fysiotherapeut zal de klachten van uw werknemer analyseren en een gericht advies geven. Mocht na onderzoek blijken dat uw werknemer fysiotherapie nodig heeft, dan kan deze meteen bij ons terecht. Dit spreekuur bieden we aan op zowel nabijgelegen locaties van Club Fysio Therapie als binnen uw eigen bedrijf, mits hier de mogelijkheid voor is

Meer weten over de mogelijkheden voor gratis medisch consult of inloopspreekuur binnen uw bedrijf?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het gratis medisch consult en/of inloopspreekuur van Club Fysio Therapie en de mogelijkheden binnen uw organisatie? Neem dan contact op met onze informatiedesk via telefoonnummer 0900- 2582 39746 (lokaal tarief) of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Contactformulier fysiotherapie op de werkvloer
aanhef *

naam *
achternaam *
functie/afdeling
naam organisatie *
telefoonnummer
e-mailadres *
Ik geef de voorkeur aan fysiotherapiepraktijk Club Fysio Therapie *
eventueel toelichting of specifieke vraag
velden met * verplicht in te vullen