specialist in beweging

Club Fysio Therapie

Zoek

4 juni 2011 Club Fysio Therapie Thriatlon Heerenveen

Zaterdag 4 juni 2011 vindt de Club Fysio Therapie Triathlon Heerenveen plaats vinden rondom Museum Belvédère. Club Fysio Therapie treedt vanaf 2010 vijf jaar op als hoofdsponsor van deze triathlon van Heerenveen.

In de water- en bosrijke omgeving van het nabijgelegen Oranjewoud is recentelijk een nieuw parc-fermé aangelegd. Hierdoor kunnen er in 2011 meer sportievelingen dan ooit deelnemen aan dit evenement. Zo staan er naast de Olympische afstand een 1/8, 1/16 en 1/32 afstand op het programma voor de individuele sporter. Deze laatste afstand is speciaal vooor de jeugd. Bovendien kan men als trio mee te doen aan de 1/8 triathlon, waarbij iedere sporter aan één onderdeel deelneemt. Zo is de triatlon ook voor de 'specialist' een leuke uitdaging om in teamverband met andere specialisten een topprestatie neer te zetten.

Fysiotherapiepraktijk Club Fysio Therapie is niet alleen hoofdsponsor van de triatlon, maar sponsort ook de triathleten van AthletiekVereniging Heerenveen. Zij zullen, gehuld in het nieuwe clubtenue, tijdens de verschillende triathlonafstanden laten zien dat sporten goed voor lichaam en geest is!
Uiteraard doen ook dit jaar medewerkers van Club Fysio Therapie, fysiotherapeuten en staf, mee aan de triatlon. Zo wil directeur en oprichter John Nagelhout deelnemen aan de Olympische Afstand en zijn persoonlijk record (2010) verbeteren. Of dit ook daadwerkelijk zal lukken is de vraag, aangezien een zware blessure en gecompliceerde botbreuk in het voorseizoen het trainingsschema in de war gooide. Gelukkig is deskundige begeleiding altijd binnen handbereik, wanneer je werkt bij een fysiotherapiepraktijk met 2 vestigingen in Heerenveen en nog 70 andere praktijken over heel Nederland.

Kijk voor meer informatie over de Club Fysio Therapie Triathlon Heerenveen op http://www.triathlonweb.nl/~heerenveen/

   

 

Geplaatst op: 28 april 2011