specialist in beweging

Club Fysio Therapie

Zoek

Club Fysio Therapie Joure viert opening met open dag

Onlangs opende fysiotherapiepraktijk Club Fysio Therapie Joure haar deuren bij Gezondheidscentrum Skipsleat. Praktijkmanager en fysiotherapeut Rixt de Best zal in deze praktijk veel trainingsprincipes en ideeën uit de topsport toepassen. Centraal staat hierbij de bedrijfsfilosofie dat kwaliteit van zorg en actieve participatie van de patiënt gedurende het herstelproces tot het beste resultaat leiden. Bij een opening hoort een feest. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze nieuwe praktijk op woensdag 12 oktober 2011 tussen 15.30 en 17.30 uur. 

Club Fysio Therapie Joure biedt de volgende diensten aan: (sport)fysiotherapie, medische fitness, (sport)massage, sport- en gezondheidskeuringen. Daarnaast specialiseerde de organisatie zich in het behandelen van pijn- en bewegingsklachten in combinatie met chronische aandoeningen, zoals diabetes type 2, COPD, reuma, obesitas, fibromyalgie en lage rugklachten. 

Specialist in beweging
Club Fysio Therapie is een landelijke fysiotherapiepraktijk met ruim 70 vestigingen verspreid over het land. Al deze praktijken zijn gevestigd bij sport- en gezondheidscentra. Door gebruik te maken van de trainingsfaciliteiten kan een optimaal behandelresultaat worden behaald.

Gratis medisch consult zonder verwijsbrief
Praktijkmanager Rixt de Best wil voorkomen dat mensen onnodig lang met (pijn)klachten en blessures doorlopen. Daarom kan men bij Club Fysio Therapie Joure altijd terecht voor een gratis medisch consult op een zelf gekozen tijdstip. Omdat er voor fysiotherapie geen verwijsbrief van de huisarts meer nodig is, kan er rechtstreeks een afspraak gemaakt worden met de fysiotherapeut. Club Fysio Therapie kent geen wachtlijsten en heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Hierdoor worden fysiotherapeutische behandelingen vergoed, mits men verzekerd is voor fysiotherapie.

Kwaliteit van zorg en dienstverlening
Bij Club Fysio Therapie werken alleen fysiotherapeuten, die net als Rixt opgenomen zijn in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor de Fysiotherapie (KNGF). Deze certificering houdt in dat de fysiotherapeut voldoet aan de door het KNGF gestelde kwaliteitseisen. 

Kwaliteit van zorg- en dienstverlening staat binnen Club Fysio Therapie centraal. Daarom werd de organisatie onlangs het landelijk kwaliteitskeurmerk in de zorgsector toegekend. Dit HKZ-keurmerk geeft aan dat de zaken intern goed op orde zijn, de klant centraal staat en dat er voortdurend gewerkt wordt aan verbetering van de dienstverlening.

 

Club Fysio Therapie Joure l Gevestigd bij Gezondheidscentrum Skipsleat l It Beaken 6 l 8502 BX Joure

 

 

Geplaatst op: 5 oktober 2011