specialist in beweging

Club Fysio Therapie

Zoek

Club Fysio Therapie trotse sponsor Team4Talent

Een gezonde en dus ook actieve(re) leefstijl zijn belangrijke uitgangspunten voor fysiotherapiepraktijk Club Fysio Therapie. Daarom sponsort de landelijke organisatie met ruim 70 vestigingen diverse teams en evenementen in de breedtesport, waaronder Team4Talent.

Ambitieus, koestert talent

Als jonge (opgericht in 2004) en sportieve organisatie deelt Club Fysio Therapie de visie van Team4Talent om ambitieus te denken en jong talent te koesteren en te stimuleren. John Nagelhout, directeur en oprichter van Club Fysio Therapie, behoorde als junior tot de Nederlandse top in de wegatletiek en is nu fervent breedtesporter/ triatleet. Als atletenmanager bij Team4Talent zal hij deze kennis en ervaring inzetten om dit enthousiaste team te coachen naar de top.     
Club Fysio Therapie is Nederlands grootste fysiotherapiepraktijk en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van fysieke pijnklachten en beweging. Actieve participatie van de patiënt speelt dan ook een grote rol tijdens de behandeling en is een must voor een optimaal en blijvend resultaat. Hierbij worden veel trainingsprincipes en ideeën uit de topsport toegepast en maken de therapeuten veel gebruik van de trainingsfaciliteiten in de sport- en gezondheidscentra waarbij Club Fysio Therapie gevestigd is.

Team4Talent, samen grenzen verleggen

De Olympische Spelen 2016 van Rio de Janeiro. Voor vele sporters een evenement om van te dromen. Voor Team4Talent een realistisch doel. Atleten met internationale potentie vormen de basis. Zij zullen er alles aan doen om het maximale uit zichzelf te halen. Daarbij worden ze ondersteund door jonge, enthousiaste talenten op het gebied van communicatie, fotografie en financiën. Door deze samenwerking kan Team4Talent groeien als professioneel triatlonteam, waarin iedereen zijn steentje bijdraagt aan dat ene grote doel: ‘Rio 2016′.
Team4Talent bestaat uit atleten met internationale potentie. Atleten die naast teamgenoten, ook vrienden zijn. Atleten die dezelfde passie en doelen hebben. Door de goede begeleiding op elk gebied worden de juiste omstandigheden gecreëerd, zodat zij optimaal kunnen presteren. Team4Talent draait om leren, om persoonlijke ontwikkeling. Om elkaar sterker maken en tot grote hoogtes stuwen. Een team waarin hard gewerkt wordt om dromen waar te maken!

Meer weten? Kijk dan op www.team4talent.com

 

Geplaatst op: 9 november 2011