specialist in beweging

Club Fysio Therapie

Zoek

Vergoeding fysiotherapie door zorgverzekering in 2011

Per 1 januari 2011 verandert het een en ander in de zorg. Ook in uw basisverzekering zijn er wijzigingen. Deze site geeft informatie over die veranderingen. De veranderingen in de basisverzekering betekenen soms een beperking en soms een uitbreiding van uw verzekering.

Bent u 18 jaar of ouder, dan komen in 2011 de eerste twaalf fysiotherapie-behandelingen bij een chronische aandoening voor eigen rekening. (Dat waren in 2010 eerder negen behandelingen.) Vanaf de dertiende behandeling worden de kosten vergoed.
Het is mogelijk dat de zorgverzekeraars hun aanvullende verzekeringen gaan aanpassen. Kijk daarom naar het aanbod van uw zorgverzekeraar als u zich aanvullend wilt verzekeren voor fysiotherapie. Ook kunt u kijken naar andere zorgverzekeraars met een aanvullende verzekering.

Kijk op www.kiesbeter.nl voor alle vergoedingsmogelijkheden via de basisverzekering en aanvullende verzekeringen. Ook in de nieuwe polis die u van uw zorgverzekeraar ontvangt, vindt u informatie over de wijzigingen in de zorgverzekering.

bron: Ministerie van VWS, www.veranderingenindezorg.nl

 

Geplaatst op: 6 december 2010